De gemiddelde vierkantemeterprijs in Omgeving George Perklaan is € 3,471/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Omgeving George Perklaan
-2.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Omgeving George Perklaan is
29%
De woningprijzen in Omgeving George Perklaan zijn het afgelopen jaar verminderd met
-23.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Omgeving George Perklaan.

Als je een huis koopt in Omgeving George Perklaan zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs verminderde het afgelopen jaar met -23.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,471 per vierkante meter. Hiermee doet Omgeving George Perklaan het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Oisterwijk. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Omgeving George Perklaan achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Omgeving George Perklaan in Oisterwijk?

Een huis kopen in Omgeving George Perklaan is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Omgeving George Perklaan in Oisterwijk.

In de wijk Omgeving George Perklaan in Oisterwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,072 inwoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Omgeving George Perklaan zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oisterwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.