De gemiddelde prijs per vierkante meter in Winschoten-Centrum is € 2,160/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Winschoten-Centrum
-0.9%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Winschoten-Centrum is
35%
De woningwaardes in Winschoten-Centrum zijn het afgelopen jaar gezakt met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Winschoten-Centrum.

Als je woningbezitter wordt in Winschoten-Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,160 per vierkante meter. Hiermee doet Winschoten-Centrum het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oldambt. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,243 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Winschoten-Centrum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Winschoten-Centrum in Winschoten?

Een huis kopen in Winschoten-Centrum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Winschoten-Centrum in Winschoten.

In de buurt Winschoten-Centrum in Winschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,506 bewoners per vierkante kilometer en 2,455 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Winschoten-Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 430 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Winschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.