De lokale huizenprijzen in Beetsterzwaag-Merkelân.

Met een woning in Beetsterzwaag-Merkelân zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning zakte het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,203 per vierkante meter. Hiermee doet Beetsterzwaag-Merkelân het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Opsterland. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Beetsterzwaag-Merkelân achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Beetsterzwaag-Merkelân in Beetsterzwaag?

Een huis kopen in Beetsterzwaag-Merkelân is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beetsterzwaag-Merkelân in Beetsterzwaag.

In de buurt Beetsterzwaag-Merkelân in Beetsterzwaag is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,612 inwoners per vierkante kilometer en 310 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Beetsterzwaag-Merkelân zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Beetsterzwaag on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.