De lokale woningmarkt in Beetsterzwaag-Talant.

Als je investeert in een huis in Beetsterzwaag-Talant zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Beetsterzwaag-Talant het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Opsterland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Beetsterzwaag-Talant achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Beetsterzwaag-Talant in Beetsterzwaag?

Een huis kopen in Beetsterzwaag-Talant is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beetsterzwaag-Talant in Beetsterzwaag.

In de wijk Beetsterzwaag-Talant in Beetsterzwaag is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,370 mensen per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Beetsterzwaag-Talant zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Beetsterzwaag on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.