De lokale huizenprijzen in Herpen.

Als je een huis koopt in Herpen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis verminderde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,071 per vierkante meter. Hiermee doet Herpen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Oss. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,413 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Herpen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Herpen in Herpen?

Een huis kopen in Herpen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Herpen in Herpen.

In de wijk Herpen in Herpen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 203 inwoners per vierkante kilometer en 1,190 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Herpen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 460 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Herpen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.