De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied-Noord is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Buitengebied-Noord is
18%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied-Noord.

Als je een huis koopt in Buitengebied-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied-Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Oss. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied-Noord in Oss?

Een huis kopen in Buitengebied-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied-Noord in Oss.

In de wijk Buitengebied-Noord in Oss is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 42 inwoners per vierkante kilometer en 115 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied-Noord zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oss on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.