De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oss-Zuid is € 3,229/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oss-Zuid
2.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Oss-Zuid is
27%
De prijzen van huizen in Oss-Zuid zijn het afgelopen jaar gegroeid met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Oss-Zuid.

Als je een huis koopt in Oss-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,229 per vierkante meter. Hiermee doet Oss-Zuid het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Oss. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oss-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oss-Zuid in Oss?

Een huis kopen in Oss-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oss-Zuid in Oss.

In de wijk Oss-Zuid in Oss is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,095 inwoners per vierkante kilometer en 3,100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oss-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 915 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oss on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.