De lokale woningmarkt in Varsseveld.

Als woningbezitter in Varsseveld zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,850 per vierkante meter. Hiermee doet Varsseveld het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oude IJsselstreek. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,866 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Varsseveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Varsseveld in Varsseveld?

Een huis kopen in Varsseveld is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Varsseveld in Varsseveld.

In de buurt Varsseveld in Varsseveld is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,086 mensen per vierkante kilometer en 2,360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Varsseveld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 720 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Varsseveld on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.