De lokale huizenprijzen in Kern Hoenkoop.

Met een woning in Kern Hoenkoop zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Kern Hoenkoop het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oudewater. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,260 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kern Hoenkoop achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Kern Hoenkoop in Oudewater?

Een huis kopen in Kern Hoenkoop is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kern Hoenkoop in Oudewater.

In de buurt Kern Hoenkoop in Oudewater is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,555 inwoners per vierkante kilometer en 195 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kern Hoenkoop zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oudewater on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.