De lokale huizenmarkt in Snelrewaard.

Als bezitter van een huis in Snelrewaard zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Snelrewaard het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oudewater. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,260 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Snelrewaard achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Snelrewaard in Snelrewaard?

Een huis kopen in Snelrewaard is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Snelrewaard in Snelrewaard.

In de wijk Snelrewaard in Snelrewaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 84 bewoners per vierkante kilometer en 285 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Snelrewaard zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Snelrewaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.