De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes is
27%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes.

Als woningbezitter in Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Overbetuwe. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,480 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes in Driel?

Een huis kopen in Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes in Driel.

In de buurt Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes in Driel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 121 mensen per vierkante kilometer en 120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Driel Keulse Kamp-GrietenKamp-Leedjes zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Driel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.