De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg
5.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg is
20%
De waarde van woningen in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg.

Als je woningbezitter wordt in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Overbetuwe. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,480 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg in Driel?

Een huis kopen in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg in Driel.

In de buurt Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg in Driel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 65 bewoners per vierkante kilometer en 85 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buitengebied Driel Noordhoek en Boltweg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Driel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.