De gemiddelde prijs per vierkante meter in omg. Reuvenkamp is € 3,287/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in omg. Reuvenkamp
-1.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in omg. Reuvenkamp is
20%
De prijzen van woningen in omg. Reuvenkamp zijn het afgelopen jaar gegroeid met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in omg. Reuvenkamp.

Met een woning in omg. Reuvenkamp zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,287 per vierkante meter. Hiermee doet omg. Reuvenkamp het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Overbetuwe. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,480 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt omg. Reuvenkamp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in omg. Reuvenkamp in Driel?

Een huis kopen in omg. Reuvenkamp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in omg. Reuvenkamp in Driel.

In de buurt omg. Reuvenkamp in Driel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,869 inwoners per vierkante kilometer en 245 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in omg. Reuvenkamp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Driel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.