De lokale huizenmarkt in Uiterwaarden Driel.

Als je woningbezitter wordt in Uiterwaarden Driel zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Uiterwaarden Driel het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Overbetuwe. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,478 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Uiterwaarden Driel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Uiterwaarden Driel in Driel?

Een huis kopen in Uiterwaarden Driel is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Uiterwaarden Driel in Driel.

In de buurt Uiterwaarden Driel in Driel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 bewoners per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Uiterwaarden Driel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Driel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.