De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Kemp is € 2,440/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Kemp
3.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Kemp is
27%
De woningprijzen in De Kemp zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Kemp.

Als je investeert in een huis in De Kemp zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,440 per vierkante meter. Hiermee doet De Kemp het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Roermond. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Kemp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Kemp in Roermond?

Een huis kopen in De Kemp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Kemp in Roermond.

In de wijk De Kemp in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,247 mensen per vierkante kilometer en 1,035 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Kemp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.