De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kapel-Muggenbroek is € 2,672/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kapel-Muggenbroek
4.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kapel-Muggenbroek is
26%
De waarde van huizen in Kapel-Muggenbroek zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kapel-Muggenbroek.

Als bezitter van een huis in Kapel-Muggenbroek zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,672 per vierkante meter. Hiermee doet Kapel-Muggenbroek het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Roermond. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,756 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kapel-Muggenbroek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kapel-Muggenbroek in Roermond?

Een huis kopen in Kapel-Muggenbroek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kapel-Muggenbroek in Roermond.

In de wijk Kapel-Muggenbroek in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,219 bewoners per vierkante kilometer en 1,100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kapel-Muggenbroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 300 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.