De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kastelenbuurt is € 2,251/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kastelenbuurt
3.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Kastelenbuurt is
25%
De waarde van huizen in Kastelenbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kastelenbuurt.

Als je investeert in een huis in Kastelenbuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,251 per vierkante meter. Hiermee doet Kastelenbuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Roermond. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kastelenbuurt gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kastelenbuurt in Roermond?

Een huis kopen in Kastelenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kastelenbuurt in Roermond.

In de wijk Kastelenbuurt in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,219 mensen per vierkante kilometer en 855 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kastelenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.