De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vrijveld is € 2,604/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vrijveld
5.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vrijveld is
38%
De woningwaardes in Vrijveld zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vrijveld.

Met een woning in Vrijveld zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde nam af het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,604 per vierkante meter. Hiermee doet Vrijveld het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Roermond. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vrijveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vrijveld in Roermond?

Een huis kopen in Vrijveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vrijveld in Roermond.

In de buurt Vrijveld in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,965 inwoners per vierkante kilometer en 1,065 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vrijveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.