De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bovendonk is € 2,856/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bovendonk
3.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bovendonk is
23%
De woningwaardes in Bovendonk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bovendonk.

Als je investeert in een huis in Bovendonk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,856 per vierkante meter. Hiermee doet Bovendonk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Roosendaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bovendonk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bovendonk in Roosendaal?

Een huis kopen in Bovendonk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bovendonk in Roosendaal.

In de wijk Bovendonk in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,444 mensen per vierkante kilometer en 420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bovendonk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.