De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hulsdonk is € 3,275/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hulsdonk
0.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Hulsdonk is
40%
De prijzen van huizen in Hulsdonk zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Hulsdonk.

Als bezitter van een huis in Hulsdonk zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,275 per vierkante meter. Hiermee doet Hulsdonk het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Roosendaal. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hulsdonk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hulsdonk in Roosendaal?

Een huis kopen in Hulsdonk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hulsdonk in Roosendaal.

In de wijk Hulsdonk in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,677 bewoners per vierkante kilometer en 420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Hulsdonk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.