De gemiddelde vierkantemeterprijs in Schiebroek is € 4,476/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schiebroek
3.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Schiebroek is
26%
De huizenprijzen in Schiebroek zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Schiebroek.

Als je investeert in een huis in Schiebroek zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,476 per vierkante meter. Hiermee doet Schiebroek het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Rotterdam. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Schiebroek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Schiebroek in Rotterdam?

Een huis kopen in Schiebroek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schiebroek in Rotterdam.

In de wijk Schiebroek in Rotterdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,537 mensen per vierkante kilometer en 7,940 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Schiebroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,895 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rotterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.