De gemiddelde prijs per vierkante meter in Annie M.G. Schmidtpark Zuid is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Annie M.G. Schmidtpark Zuid is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Annie M.G. Schmidtpark Zuid.

Als woningbezitter in Annie M.G. Schmidtpark Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Annie M.G. Schmidtpark Zuid het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lansingerland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,295 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Annie M.G. Schmidtpark Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Annie M.G. Schmidtpark Zuid in Bergschenhoek?

Een huis kopen in Annie M.G. Schmidtpark Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Annie M.G. Schmidtpark Zuid in Bergschenhoek.

In de buurt Annie M.G. Schmidtpark Zuid in Bergschenhoek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 mensen per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Annie M.G. Schmidtpark Zuid zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn onbewoonde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergschenhoek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.