De lokale woningmarkt in Bedrijventerrein De Nijverhei.

Als je investeert in een huis in Bedrijventerrein De Nijverhei zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerrein De Nijverhei het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Rucphen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,356 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bedrijventerrein De Nijverhei achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Bedrijventerrein De Nijverhei in Rucphen?

Een huis kopen in Bedrijventerrein De Nijverhei is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerrein De Nijverhei in Rucphen.

In de wijk Bedrijventerrein De Nijverhei in Rucphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 407 mensen per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bedrijventerrein De Nijverhei zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rucphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.