De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oostbroek-Noord is € 3,513/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oostbroek-Noord
5.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Oostbroek-Noord is
40%
De huizenprijzen in Oostbroek-Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oostbroek-Noord.

Als woningbezitter in Oostbroek-Noord zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,513 per vierkante meter. Hiermee doet Oostbroek-Noord het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente 's-Gravenhage. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oostbroek-Noord gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oostbroek-Noord in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Oostbroek-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oostbroek-Noord in 's-Gravenhage.

In de buurt Oostbroek-Noord in 's-Gravenhage is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 20,336 mensen per vierkante kilometer en 2,275 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oostbroek-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 715 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.