De gemiddelde prijs per vierkante meter in Valkenboskwartier is € 4,344/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Valkenboskwartier
5.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Valkenboskwartier is
39%
De huizenprijzen in Valkenboskwartier zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Valkenboskwartier.

Als woningbezitter in Valkenboskwartier zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,344 per vierkante meter. Hiermee doet Valkenboskwartier het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente 's-Gravenhage. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Valkenboskwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Valkenboskwartier in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Valkenboskwartier is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Valkenboskwartier in 's-Gravenhage.

In de buurt Valkenboskwartier in 's-Gravenhage is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 17,791 mensen per vierkante kilometer en 6,245 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Valkenboskwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,570 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.