De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bomenbuurt is € 4,417/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bomenbuurt
3.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bomenbuurt is
29%
De prijzen van huizen in Bomenbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bomenbuurt.

Als je investeert in een huis in Bomenbuurt zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,417 per vierkante meter. Hiermee doet Bomenbuurt het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente 's-Gravenhage. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bomenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bomenbuurt in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Bomenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bomenbuurt in 's-Gravenhage.

In de wijk Bomenbuurt in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,452 mensen per vierkante kilometer en 3,105 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bomenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 845 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.