De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zijden, Steden en Zichten is € 3,467/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zijden, Steden en Zichten
6.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zijden, Steden en Zichten is
31%
De waarde van huizen in Zijden, Steden en Zichten zijn het afgelopen jaar opgelopen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zijden, Steden en Zichten.

Als je een huis koopt in Zijden, Steden en Zichten zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,467 per vierkante meter. Hiermee doet Zijden, Steden en Zichten het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zijden, Steden en Zichten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zijden, Steden en Zichten in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Zijden, Steden en Zichten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zijden, Steden en Zichten in 's-Gravenhage.

In de wijk Zijden, Steden en Zichten in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,448 inwoners per vierkante kilometer en 3,805 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zijden, Steden en Zichten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze diverse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.