De gemiddelde vierkantemeterprijs in Noordkethelpolder is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Noordkethelpolder
-4.9%
Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Noordkethelpolder is
22%
De woningprijzen in Noordkethelpolder zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Noordkethelpolder.

Als je investeert in een huis in Noordkethelpolder zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Noordkethelpolder het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Schiedam. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Noordkethelpolder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Noordkethelpolder in Schiedam?

Een huis kopen in Noordkethelpolder is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noordkethelpolder in Schiedam.

In de wijk Noordkethelpolder in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 135 mensen per vierkante kilometer en 135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Noordkethelpolder zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 25 tot 45 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.