De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vakbondsliedenbuurt is € 3,365/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vakbondsliedenbuurt
4.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Vakbondsliedenbuurt is
34%
De woningprijzen in Vakbondsliedenbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vakbondsliedenbuurt.

Als woningbezitter in Vakbondsliedenbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,365 per vierkante meter. Hiermee doet Vakbondsliedenbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Schiedam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vakbondsliedenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vakbondsliedenbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Vakbondsliedenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vakbondsliedenbuurt in Schiedam.

In de buurt Vakbondsliedenbuurt in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,429 mensen per vierkante kilometer en 410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Vakbondsliedenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.