De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wetenschappersbuurt is € 3,070/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wetenschappersbuurt
0.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Wetenschappersbuurt is
42%
De prijzen van huizen in Wetenschappersbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Wetenschappersbuurt.

Als je een huis koopt in Wetenschappersbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,070 per vierkante meter. Hiermee doet Wetenschappersbuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Schiedam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wetenschappersbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wetenschappersbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Wetenschappersbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wetenschappersbuurt in Schiedam.

In de wijk Wetenschappersbuurt in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,011 inwoners per vierkante kilometer en 335 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Wetenschappersbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.