De gemiddelde vierkantemeterprijs in Industrieterrein Ekkersrijt is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Industrieterrein Ekkersrijt is
43%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Industrieterrein Ekkersrijt.

Als je een huis koopt in Industrieterrein Ekkersrijt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrieterrein Ekkersrijt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Son en Breugel. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Industrieterrein Ekkersrijt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Industrieterrein Ekkersrijt in Son en Breugel?

Een huis kopen in Industrieterrein Ekkersrijt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrieterrein Ekkersrijt in Son en Breugel.

In de wijk Industrieterrein Ekkersrijt in Son en Breugel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 15 inwoners per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Industrieterrein Ekkersrijt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Son en Breugel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.