De gemiddelde vierkantemeterprijs in 't Zand is € 4,090/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Zand
5.4%
Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in 't Zand is
16%
De woningwaardes in 't Zand zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in 't Zand.

Als je investeert in een huis in 't Zand zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,090 per vierkante meter. Hiermee doet 't Zand het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Son en Breugel. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Zand voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in 't Zand in Son en Breugel?

Een huis kopen in 't Zand is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Zand in Son en Breugel.

In de wijk 't Zand in Son en Breugel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,939 mensen per vierkante kilometer en 460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in 't Zand zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Son en Breugel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.