De gemiddelde prijs per vierkante meter in De gagels is € 2,565/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De gagels
4.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De gagels is
23%
De woningwaardes in De gagels zijn het afgelopen jaar gezakt met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De gagels.

Als woningbezitter in De gagels zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,565 per vierkante meter. Hiermee doet De gagels het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Steenwijkerland. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,982 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De gagels achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De gagels in Steenwijk?

Een huis kopen in De gagels is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De gagels in Steenwijk.

In de buurt De gagels in Steenwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,012 mensen per vierkante kilometer en 815 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De gagels zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 265 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Steenwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.