De gemiddelde vierkantemeterprijs in Paddenpoel en Kornputkwartier is € 3,139/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Paddenpoel en Kornputkwartier
0.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Paddenpoel en Kornputkwartier is
32%
De waarde van huizen in Paddenpoel en Kornputkwartier zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Paddenpoel en Kornputkwartier.

Als je een huis koopt in Paddenpoel en Kornputkwartier zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,139 per vierkante meter. Hiermee doet Paddenpoel en Kornputkwartier het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Steenwijkerland. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,982 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Paddenpoel en Kornputkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Paddenpoel en Kornputkwartier in Steenwijk?

Een huis kopen in Paddenpoel en Kornputkwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Paddenpoel en Kornputkwartier in Steenwijk.

In de wijk Paddenpoel en Kornputkwartier in Steenwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,446 inwoners per vierkante kilometer en 440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Paddenpoel en Kornputkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Steenwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.