De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nieuwe gagels is € 3,182/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwe gagels
1.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Nieuwe gagels is
19%
De woningwaardes in Nieuwe gagels zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Nieuwe gagels.

Met een woning in Nieuwe gagels zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,182 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwe gagels het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Steenwijkerland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,982 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuwe gagels voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nieuwe gagels in Steenwijk?

Een huis kopen in Nieuwe gagels is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwe gagels in Steenwijk.

In de buurt Nieuwe gagels in Steenwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,129 inwoners per vierkante kilometer en 630 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Nieuwe gagels zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 275 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Steenwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.