De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bisonspoor is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bisonspoor
8.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bisonspoor is
41%
De waarde van huizen in Bisonspoor zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bisonspoor.

Als je investeert in een huis in Bisonspoor zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bisonspoor het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bisonspoor achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bisonspoor in Maarssen?

Een huis kopen in Bisonspoor is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bisonspoor in Maarssen.

In de wijk Bisonspoor in Maarssen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,652 mensen per vierkante kilometer en 670 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bisonspoor zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 30% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.