De gemiddelde vierkantemeterprijs in Pauwenkamp is € 3,694/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Pauwenkamp
8.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Pauwenkamp is
26%
De prijzen van huizen in Pauwenkamp zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Pauwenkamp.

Als bezitter van een huis in Pauwenkamp zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,694 per vierkante meter. Hiermee doet Pauwenkamp het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Pauwenkamp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Pauwenkamp in Maarssen?

Een huis kopen in Pauwenkamp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Pauwenkamp in Maarssen.

In de wijk Pauwenkamp in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,982 bewoners per vierkante kilometer en 455 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Pauwenkamp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.