De gemiddelde prijs per vierkante meter in Friezenbuurt is € 4,948/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Friezenbuurt
-3.9%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Friezenbuurt is
27%
De prijzen van woningen in Friezenbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Friezenbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Friezenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,948 per vierkante meter. Hiermee doet Friezenbuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Stichtse Vecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Friezenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Friezenbuurt in Maarssen?

Een huis kopen in Friezenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Friezenbuurt in Maarssen.

In de buurt Friezenbuurt in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,449 bewoners per vierkante kilometer en 220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Friezenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.