De gemiddelde vierkantemeterprijs in Componistenbuurt is € 4,791/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Componistenbuurt
5.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Componistenbuurt is
23%
De woningprijzen in Componistenbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Componistenbuurt.

Als je investeert in een huis in Componistenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,791 per vierkante meter. Hiermee doet Componistenbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Stichtse Vecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Componistenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Componistenbuurt in Maarssen?

Een huis kopen in Componistenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Componistenbuurt in Maarssen.

In de wijk Componistenbuurt in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,311 mensen per vierkante kilometer en 350 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Componistenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.