De gemiddelde prijs per vierkante meter in Op Buuren is € 5,322/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Op Buuren
5.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Op Buuren is
34%
De prijzen van woningen in Op Buuren zijn het afgelopen jaar gegroeid met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Op Buuren.

Als je woningbezitter wordt in Op Buuren zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,322 per vierkante meter. Hiermee doet Op Buuren het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Stichtse Vecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Op Buuren voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Op Buuren in Maarssen?

Een huis kopen in Op Buuren is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Op Buuren in Maarssen.

In de buurt Op Buuren in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,221 bewoners per vierkante kilometer en 580 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Op Buuren zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 265 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 27% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 5% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.