De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zuilen-Noord is € 4,656/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuilen-Noord
4.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zuilen-Noord is
34%
De woningprijzen in Zuilen-Noord zijn het afgelopen jaar gedaald met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zuilen-Noord.

Als je investeert in een huis in Zuilen-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs daalde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,656 per vierkante meter. Hiermee doet Zuilen-Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Utrecht. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zuilen-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zuilen-Noord in Utrecht?

Een huis kopen in Zuilen-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuilen-Noord in Utrecht.

In de wijk Zuilen-Noord in Utrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,317 mensen per vierkante kilometer en 1,775 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zuilen-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 565 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.