De gemiddelde vierkantemeterprijs in Staatsliedenbuurt is € 4,251/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Staatsliedenbuurt
5.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Staatsliedenbuurt is
28%
De waarde van huizen in Staatsliedenbuurt zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Staatsliedenbuurt.

Als je een huis koopt in Staatsliedenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,251 per vierkante meter. Hiermee doet Staatsliedenbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Staatsliedenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Staatsliedenbuurt in Maarssen?

Een huis kopen in Staatsliedenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staatsliedenbuurt in Maarssen.

In de wijk Staatsliedenbuurt in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,788 inwoners per vierkante kilometer en 745 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Staatsliedenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 255 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.