De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zogwetering is € 5,818/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zogwetering
8.8%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Zogwetering is
19%
De huizenprijzen in Zogwetering zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zogwetering.

Als je investeert in een huis in Zogwetering zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,818 per vierkante meter. Hiermee doet Zogwetering het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Stichtse Vecht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zogwetering voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zogwetering in Maarssen?

Een huis kopen in Zogwetering is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zogwetering in Maarssen.

In de wijk Zogwetering in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,151 mensen per vierkante kilometer en 220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zogwetering zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.