De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zeeheldenbuurt is € 4,377/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zeeheldenbuurt
3.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Zeeheldenbuurt is
27%
De woningwaardes in Zeeheldenbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zeeheldenbuurt.

Als bezitter van een huis in Zeeheldenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,377 per vierkante meter. Hiermee doet Zeeheldenbuurt het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Stichtse Vecht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zeeheldenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zeeheldenbuurt in Maarssen?

Een huis kopen in Zeeheldenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zeeheldenbuurt in Maarssen.

In de wijk Zeeheldenbuurt in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,364 bewoners per vierkante kilometer en 475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zeeheldenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.