De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bethunepolder-zuid is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bethunepolder-zuid is
29%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bethunepolder-zuid.

Als je investeert in een huis in Bethunepolder-zuid zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bethunepolder-zuid het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bethunepolder-zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bethunepolder-zuid in Maarssen?

Een huis kopen in Bethunepolder-zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bethunepolder-zuid in Maarssen.

In de wijk Bethunepolder-zuid in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 69 mensen per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bethunepolder-zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.