De gemiddelde vierkantemeterprijs in Broekhoven is € 3,214/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Broekhoven
3.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Broekhoven is
31%
De woningprijzen in Broekhoven zijn het afgelopen jaar toegenomen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Broekhoven.

Als je een huis koopt in Broekhoven zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,214 per vierkante meter. Hiermee doet Broekhoven het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Tilburg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Broekhoven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Broekhoven in Tilburg?

Een huis kopen in Broekhoven is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Broekhoven in Tilburg.

In de wijk Broekhoven in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,172 inwoners per vierkante kilometer en 2,470 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Broekhoven zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 540 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.