De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Tilburg Noord-Oost is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Tilburg Noord-Oost
-4.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied Tilburg Noord-Oost is
20%
De prijzen van woningen in Buitengebied Tilburg Noord-Oost zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied Tilburg Noord-Oost.

Met een woning in Buitengebied Tilburg Noord-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Tilburg Noord-Oost het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Tilburg. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Tilburg Noord-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Tilburg Noord-Oost in Tilburg?

Een huis kopen in Buitengebied Tilburg Noord-Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Tilburg Noord-Oost in Tilburg.

In de buurt Buitengebied Tilburg Noord-Oost in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 30 inwoners per vierkante kilometer en 100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Tilburg Noord-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.