De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Leij is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Leij
7.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Leij is
75%
De huizenprijzen in De Leij zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Leij.

Als je woningbezitter wordt in De Leij zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet De Leij het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Tilburg. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Leij achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Leij in Tilburg?

Een huis kopen in De Leij is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Leij in Tilburg.

In de buurt De Leij in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 457 bewoners per vierkante kilometer en 395 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in De Leij zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 2% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 2% tussen de 15 tot 25 jaar en 5% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.