De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Reit is € 3,440/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Reit
1.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Reit is
29%
De woningprijzen in De Reit zijn het afgelopen jaar toegenomen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Reit.

Als je een huis koopt in De Reit zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,440 per vierkante meter. Hiermee doet De Reit het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Tilburg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Reit voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Reit in Tilburg?

Een huis kopen in De Reit is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Reit in Tilburg.

In de wijk De Reit in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,447 inwoners per vierkante kilometer en 3,915 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Reit zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 550 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 25% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.