De gemiddelde prijs per vierkante meter in Groenewoud is € 3,167/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Groenewoud
2.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Groenewoud is
26%
De woningwaardes in Groenewoud zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Groenewoud.

Als woningbezitter in Groenewoud zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,167 per vierkante meter. Hiermee doet Groenewoud het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Tilburg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Groenewoud gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Groenewoud in Tilburg?

Een huis kopen in Groenewoud is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groenewoud in Tilburg.

In de buurt Groenewoud in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,464 mensen per vierkante kilometer en 3,445 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Groenewoud zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.